Blink Twice

Blink Twice (2024)

Actrice Zoë Kravitz maakt een verdienstelijk regiedebuut met een langzaam opbouwende horrorfilm over extreme uitspattingen en #MeToo.
play

6,6 details

  • 102 Min
  • Mystery
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Mexico
102 Min Verenigde Staten

Als techmiljardair Slater King cocktailserveerster Frida ontmoet tijdens zijn fundraiser, klikt het enorm goed. Hij nodigt haar uit voor een droomvakantie met hem en zijn vrienden op zijn paradijselijke privé-eiland. Wilde nachten gaan over in zonovergoten dagen en iedereen heeft het naar zijn zin. Maar als er vreemde dingen beginnen te gebeuren, begint Frida aan haar realiteit te twijfelen. Er is iets mis met deze plek. Ze zal de waarheid moeten ontdekken als ze dit feest levend wil verlaten.

Regie
Zoë Kravitz
Cast
Channing Tatum, Alia Shawkat, Christian Slater, Simon Rex, Haley Joel Osment, Geena Davis, Kyle MacLachlan, Saul Williams, Aaron Himelstein, Naomi Ackie, Adria Arjona, Liz Caribel, Levon Hawke, Trew Mullen, Cris Costa, María Elena Olivares, Tiffany Persons, Ben Jacobson.
Release
21.08.2024
Release NL
22.08.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Zoë Kravitz | Scenario: Zoë Kravitz, E.T. Feigenbaum | Cast: Naomi Ackie (Frida), Channing Tatum (Slater King), Adria Arjona (Sarah), Alia Shawkat (Jess), Christian Slater (Vic), Simon Rex (Cody), Haley Joel Osment (Tom), Geena Davis (Stacy), Kyle MacLachlan (Rich), e.a. | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2024

Als je van B-films, een horrorsatire met een feministische boodschap en een snufje Agatha Christie houdt, doe je er beter aan niet verder te lezen en het regiedebuut van Zoë Kravitz maagdelijk te bekijken. Zelfs het aanschouwen van de trailer of het speuren naar informatie over de film kan je direct op het spoor zetten van de intrige en je plezier vergallen. Wie toch iets wil weten: Blink Twice doet qua opzet denken aan bGet Out en Antebellum: alles lijkt normaal, maar je weet dat er iets fundamenteel fout is.

Frida, een serveerster op een gala van de Elon Musk-achtige tycoon Slater King, kan haar ogen niet afhouden van deze charismatische man. Ze weet dat hij een duister kantje heeft, want hij ging na een niet nader omschreven incident in therapie en bood duizend keer zijn excuses aan. Maar Frida is ambitieus en wil hem best wel leren kennen. Slater heeft gelukkig ook oog voor haar en na wat aarzelen nodigt hij Frida en haar beste vriendin Jess uit om hem en zijn entourage te vergezellen naar een Mexicaanse eiland dat hij net gekocht heeft.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Blink Twice Nieuwsberichten