Taylor Swift is vol lof over bioscoopfilm met Channing Tatum: "ik ben omvergeblazen"

Taylor Swift is vol lof over bioscoopfilm met Channing Tatum: "ik ben omvergeblazen"

De R-rated psychologische thriller is het regiedebuut van Zoë Kravitz.

Het is niet elke dag dat Taylor Swift een film aanprijst, maar dat is precies wat ze nu heeft gedaan. Op haar Instagram Stories prijst het popidool een film die net in de bioscoop is uitgekomen.

Het gaat om Blink Twice, het regiedebuut van Zoë Kravitz (The Batman). De verloofde van Kravitz, Channing Tatum, speelt de hoofdrol in de film.

Verhaal
Als techmiljardair Slater King cocktailserveerster Frida ontmoet tijdens zijn fundraiser, klikt het enorm goed. Hij nodigt haar uit voor een droomvakantie met hem en zijn vrienden op zijn paradijselijke privé-eiland.

Maar als er vreemde dingen beginnen te gebeuren, begint Frida aan haar realiteit te twijfelen. Er is iets mis met deze plek. Ze zal de waarheid moeten ontdekken als ze dit feest levend wil verlaten.

Swift
"Deze film is ongelooflijk," zo schrijft Swift. "Spannend, verdraaid, waanzinnig grappig en visueel verbluffend. De acteerprestaties zijn fenomenaal. [Kravitz] heeft dit bedacht, geschreven, en [ze heeft] geobsedeerd over elk detail."



Ze gaat verder: "[De film is] geregisseerd met zo'n duidelijke en gedurfde visie. Ik ben zo weggeblazen door wat ze hier heeft bereikt en ik kan niet wachten om iedereen deze film en deze briljante filmmaker te zien ontdekken."

NieuwsFilm

meest populair