Manipuleert Evan Rachel Wood mensen om te liegen over Marilyn Manson?

Manipuleert Evan Rachel Wood mensen om te liegen over Marilyn Manson?

Een ex-aanklager van de zanger beweert dat de [i]Westworld[/i]-actrice haar geforceerd heeft om te liegen.

Begin 2022 haalde Westworld-actrice Evan Rachel Wood keihard uit naar haar ex, de bekende zanger Marilyn Manson. Wood beweert namelijk dat de zanger haar had verkracht tijdens de opnames van zijn videoclip 'Heart Shaped Glasses', maar volgens Manson is dit onzin. Wie heeft er nu gelijk?

Ondanks het feit dat we hier nog geen duidelijk antwoord op kunnen geven, is er nu wel een belangrijke wending in de zaak. Wood was namelijk niet het enige slachtoffer van Manson. Zo was er ook Ashley Morgan Smithline, maar zij beweert nu juist dat Wood haar gemanipuleerd heeft om te liegen.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Smithline zich er uitgebreid over uit: "Ik ben onder druk gezet om te liegen. Ik ben bezweken onder die druk, maar ik kreeg deze zogenaamde beschuldigingen in de mond gelegd".

Smithline legt uit hoe zij het ervaren heeft: "Ik werd gevraagd door Wood of Manson mij ooit fysiek of seksueel mishandeld had. Ik vertelde hen dat dit niet het geval was en dat ik een hele andere ervaring met hem had".

Maar toch
Volgens Smithline begon Wood haar toen te manipuleren: "Ze vertelde me dat ik het me gewoon niet meer kon herinneren. Volgens haar zou ik deze gebeurtenissen verdrongen hebben, omdat ze zo traumatisch waren".

"Aanvankelijk wist ik dat hij mij deze dingen niet had aangedaan, maar hierdoor begon ik toch te twijfelen. Ook werd me verteld dat het belangrijk was dat mensen naar voren kwamen, zodat niemand anders gewond zou raken".

Uiteindelijk gaf Smithline Illma Gore, de vriendin van Evan Rachel Wood, de toestemming om een bericht op te stellen in haar naam en de boodschap in kwestie te delen op haar Instagramaccount. Hier heeft ze nu spijt van.

Rechtzetten
Smithline wil nu de waarheid vertellen en haar fout rechtzetten. Zo eindigt ze: "Het verhaal dat uiteindelijk op mijn account werd gedeeld, bevatte foutieve uitspraken, waaronder dat er sprake was van geweld en seksuele activiteit zonder wederzijdse goedkeuring".

Howard King, de advocaat van Marilyn Manson, heeft inmiddels aan 'Page Six' laten weten dat Smithline hem vorige week gecontacteerd heeft. Daarnaast heeft de vrouw ook haar excuses aangeboden aan de zanger. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair