Marilyn Manson: "Evan Rachel Wood heeft over alles gelogen en mijn leven kapot gemaakt"

Marilyn Manson: "Evan Rachel Wood heeft over alles gelogen en mijn leven kapot gemaakt"

Volgens de muzikant is zijn carrière kapot gemaakt zonder enig hard bewijs.

Eerder dit jaar haalde Westworld-actrice Evan Rachel Wood keihard uit naar haar ex, de bekende zanger Marilyn Manson. Wood beweert namelijk dat de zanger haar had verkracht tijdens de opnames van zijn videoclip 'Heart Shaped Glasses', maar nu laat Manson weer van zich horen.

Manson zegt dat de beweringen helemaal niet kloppen en haalt nu op zijn beurt uit naar de actrice door juist haar aan te klagen. Volgens de zanger heeft Wood het hele verhaal uit haar duim gezogen, waar hij nu de dupe van is. De zanger komt namelijk nog maar lastig aan de bak nadat Wood haar verhaal deelde met de wereld, maar Manson vertelt nu wat hij hiervan denkt.

Klopt gewoon niet
In de aanklacht zegt Manson dat Wood, samen met haar partner, Illma Gore, kwaadaardige leugens over hem verspreidt waardoor er nog maar weinig over is van zijn succesvolle muziek carrière. Daar blijft het echter niet bij.

Manson verdenkt Wood er zelf van dat ze zich voordeed als een FBI-agente, door een brief van een agent te vervalsen en op het internet te verspreiden waarin stond dat Manson meerdere keren vrouwen heeft misbruikt en dat zij zo bang waren van de zanger dat ze zich niet meer veilig voelden.

Truc
Volgens Manson was dit niet meer dan een truc om andere vrouwen ervan te overtuigen naar voren de komen om zich ook over de muzikant uit te laten. Dit gebeurde ook, maar volgens Manson gaat het hier opnieuw enkel en alleen om leugens.

Manson zegt dat de 'neppe FBI-brief' zo overtuigend overkwam omdat Wood zijn computers, telefoon, e-mailaccount en sociale media-accounts zou hebben gehackt. Vervolgens zou zij vals bewijs hebben geproduceerd.

Advocaat
Een woordvoerder en advocaat van Manson zegt dat Wood dit voor de volgende reden deed: "Ze is nog steeds bekend omdat ze een relatie met Marilyn Manson had al die jaren geleden, maar nu wil ze in een keer een boegbeeld worden voor slachtoffers van huiselijk geweld of aanranding."

"Door de verzonnen brief volgden vele valse beschuldigingen en heeft HBO een zeer eenzijdige 'documentaire' gemaakt die volledig is gebaseerd op een fictief federaal onderzoek. Het bewijs van wangedrag door Wood en Gore is gewoon daar, ze hebben al hun kaarten op de tafel gelegd en dat gaan we ook bewijzen. Door middel van deze juridische actie zullen we de waarheid naar boven brengen!"

NieuwsFilm

meest populair