3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Good Liar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a. | Te zien op: HBO Max
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op smerige wijze te ontfutselen. Haar wantrouwige kleinzoon McLeish zit zijn plannen echter in de weg.



Ghostbusters: Afterlife (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a. | Te zien op: Netflix
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje verhuizen naar een oude boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.



Lightyear (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angus MacLane | Cast: Chris Evans, Keke Palmer, Uzo Aduba, e.a. | Te zien op: Disney+
Buzz Lightyear is een onbevreesde kosmonaut. Wanneer hij samen met zijn kameraad Alisha Hawthorne tijdens een testmissie neerstort op een planeet, moet hij een speciaal kristal inzetten om te kunnen ontsnappen. Daardoor wordt zijn omgeving echter wel steeds ouder. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot, de keizer Zurg, moet afrekenen.



NieuwsFilm

meest populair