Ana de Armas wil van Instagram af maar dit kan en 'mag' niet

Ana de Armas wil van Instagram af maar dit kan en 'mag' niet

Volgens de Cubaanse actrice doet sociale media meer kwaad dan goed.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Ana de Armas. De Cubaanse schoonheid deelt namelijk wel graag vaker kiekjes op haar Instagram-account, maar een fan van sociale media is ze absoluut niet.

Ondanks het feit dat er gisteren nog een artikel ">een spannende foto van de actrice (o.a. bekend van No Time to Die en Knives Out) opdook, en ze dit wel vaker doet, vindt ze het maar niks. Zo begint ze: "Het is vandaag de dag behoorlijk lastig om nog iets 'geheim' te houden. Er is zoveel informatie, en alles wordt gedeeld met elkaar".

Kan niet zonder
Volgens de Armas is de komst en groei van sociale media de reden waarom er geen grote filmsterren meer zijn: "Acteurs hadden vroeger iets onaantastbaars wanneer je ze op het scherm zag. Dat mysterie is nu verdwenen. Dat hebben we aan onszelf te danken".

Hoewel de geliefde actrice graag zonder sociale media zou doen, weet ze dat dat niet mogelijk is: "Ik zit alleen op Instagram, maar als het aan mij lag zou ik dat nu verwijderen. Dat kan ik echter niet doen. Ik begrijp dat ik niet alleen een actrice ben. Ik werk samen met andere merken en ik heb bepaalde verplichtingen, en daarvoor heb ik Instagram nodig".

Lastig
Zo vervolgt de Armas: "Dankzij Insta kan ik mijn projecten, zoals 'Blonde', wel goed promoten en in het zonnetje zetten, maar ik vind het lastig. Je voelt een bepaalde druk om je persoonlijke inzichten te delen, of iets over je privéleven, enkel en alleen om mensen geïnteresseerd te houden".

De 34-jarige de Armas eindigt door te zeggen: "Je moet, op een of andere manier, de juiste balans vinden. Ik vind dat moeilijk, maar ik doe mijn best..."

NieuwsFilm

meest populair