Ana De Armas is prachtig in strak open jurkje op Instagram

Ana De Armas is prachtig in strak open jurkje op Instagram

De actrice deelt weer eens een beeldschoon plaatje.

De Cubaanse actrice Ana de Armas speelt in behoorlijk wat films, maar dat is niet het enige waar ze goed in is. De Armas werkt ook vaker als model, en als we naar haar laatste Instagram-kiekje kijken, is ook wel goed te begrijpen waarom.

De 34-jarige schoonheid post wel vaker filmpjes en foto's op sociale media. Erg gek is dit niet, aangezien de actrice meer en meer aandacht krijgt en hard op weg is naar de 10 miljoen volgers. Ze deelt dan ook wel vaker plaatjes en nu is het weer raak.

Kiekje
De Armas is de laatste jaren een van de grote gezichten geworden in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Knives Out, Blade Runner 2049 en No Time To Die, om er maar een paar op te noemen. Wanneer de actrice eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Zo post ze nu weer een kiekje van zichzelf waarin ze een strakke rode jurk aanheeft, die ze best wel ver opentrekt. Deze foto werd gemaakt voor haar interview met de Vanity Fair (zie hieronder de voorkant van het blad). Mocht je de Armas willen zien in het kleedje, klik dan hier.



Drukke agenda
Op dit moment is de Armas bezig met de keiharde actiefilm Ballerina, een John Wick-spin-off. Ook heeft ze al getekend voor Ghosted.

NieuwsFilm

meest populair