3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Beasts of No Nation (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Joji Fukunaga | Cast: Idris Elba, Abraham Attah, Kurt Egyiawan, e.a. | Kijk direct
West-Afrika. Een burgeroorlog drijft de familie van de jonge Abu uiteen. Hij is alleen en wordt gekidnapt door een groep rebellen onder leiding van een man die bekendstaat als Commandant. Al snel wordt Abu gedwongen om met hen mee te vechten als kindsoldaat. Zo belandt hij in een leven vol geweld en wreedheden.



The Lost City of Z (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gray | Cast: Charlie Hunman, Robert Pattinson, Sienna Miller, e.a. | Kijk direct
De Britse avonturier Percy Fawcett ontdekt op een van zijn tochten door het Amazonewoud de restanten van een oude, maar ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland gelooft niemand hem echter. Fawcett is vastberaden om terug te keren naar de jungle om het bestaan van de mysterieuze stad aan te tonen.



American Made (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a. | Kijk direct
Commercieel piloot Barry Seal casht af en toe wat bij door een partijtje sigaren mee te smokkelen. Daardoor komt hij op de radar van de CIA te staan, die hem rekruteert als informant. Ondertussen smokkelt hij echter ook cocaïne voor drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dubbelspel lukt aardig, maar dan gaat het gruwelijk mis.



NieuwsFilm

meest populair