Marvel Studios-baas Kevin Feige deelt bijna grote spoiler over toekomst MCU

Marvel Studios-baas Kevin Feige deelt bijna grote spoiler over toekomst MCU

De producent vertelt meer over Kang, de grote schurk van het nieuwe MCU-hoofdstuk.

Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, heeft tijdens de première van Ant-Man and The Wasp: Quantumania bijna een grote spoiler verklapt over de toekomst van Kang. Hij is de grote schurk in het nieuwe hoofdstuk van het superheldenuniversum.

Kang is een tijdsreiziger die door zijn vele reizen door tijd vele versies (of varianten) van zichzelf heeft gemaakt - de een nog slechter dan de ander. Kang heeft dan ook niet al te beste bedoelingen.

In Quantumania wordt Kang vertolkt door acteur Jonathan Majors. Hij speelde eerder 'He Who Remains' (een andere variant van Kang) in de serie Loki.



Veelzijdig acteur
In een interview met het YouTube-team van Marvel Entertainment vertelt Kevin Feige meer over de casting van Majors.

"We zochten een acteur met een breed scala aan vaardigheden die we voor verschillende projecten in konden zetten", zegt Feige.

"Iedereen die hem in de serie heeft gezien, en in de trailers voor deze film, zal hebben gezien dat hij een acteur is met veel kanten".

Spoiler
De producent vervolgt: "Hij krijgt ook veel lof voor andere films waarin hij recent in te zien is geweest of die binnenkort uitkomen. En we hebben al --"

Hierna stopt hij. Feige lijkt te willen zeggen dat Majors ook voor een ander project al scènes heeft opgenomen als Kang.

"Ik verklapte bijna iets wat ik nog niet mag onthullen", aldus Feige, die erom bekend staat altijd zijn lippen stijf op elkaar te houden, "maar we hebben geweldige plannen voor hem richting toekomst".



NieuwsFilm

meest populair