In ongenade gevallen Armie Hammer laat eindelijk van zich horen

In ongenade gevallen Armie Hammer laat eindelijk van zich horen

Hij spreekt zich voor het eerst uit over de beschuldigingen.

Armie Hammer leek een van de grootste namen in Hollywood te worden, met glansrollen in o.a. Call Me By Your Name en The Social Network, maar dat is nu niet langer het geval. De acteur is niet meer welkom in Hollywood. Hij laat zich hier nu zelf voor de eerste keer over uit.

Sinds 2021 loopt er namelijk een politieonderzoek naar Hammer, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik en zelfs kannibalisme. Hammer ontkent dit hele verhaal.

Mijn verhaal
Zo begint Hammer door te zeggen dat hij vroeger zelf is mishandeld door een pastoor toen hij pas 13 jaar oud was. Dit was volgens de acteur de oorzaak van zijn drang, om controle te krijgen over seksuele situaties toen hij volwassen was.

De nodige vrouwen zeggen echter dat hij hier veel te ver in ging. Zo beweren meerdere vrouwen dat Hammer hen heeft aangerand, te dominant was tijdens seksuele handelingen en er lopen dus zelfs beschuldigingen van verkrachtingen en kannibalistische neigingen.

Hulp
In mei 2021 ging Hammer naar een kliniek, in de hoop geholpen te kunnen worden aan zijn problemen. Hiervoor had hij echter al een zelfmoordpoging ondernomen.

Zo zegt hij: "Ik liep de zee in en bleef zwemmen, zo ver als ik maar kon. Ik hoopte dat ik zou verdrinken, door een boot geraakt zou worden of opgegeten zou worden door een haai. Toen realiseerde ik me dat mijn kinderen nog op het strand waren. Dat kon ik hen niet aandoen".

Aanklacht
Hammer laat zich over een aanklacht uit, door een vrouw die schuilnaam Effie gebruikt. Zij beweert verkracht te zijn door de acteur, maar volgens hem is dit een groot leugen: "Ze had van tevoren alles minutieus gepland, dat kan niet anders".

Volgens Hammer klopt het verhaal van Effie dan ook helemaal niet, aangezien het volgens de acteur gaat om 'seks met toestemming', maar dat zij dit allemaal verdraait om hem neer te zetten als een monster.

Fouten
Wel erkent Hammer dat hij fouten heeft gemaakt. Daarom deelt hij nu zijn verhaal, om verantwoordelijkheid te kunnen nemen en te veranderen: "Ik was een egoïstische klootzak. Het spijt me verschrikkelijk dat ik mensen gebruikte, om mezelf beter te voelen, om vervolgens gewoon weer verder te gaan als ik klaar met ze was".

Het gaat nu een stuk beter met hem. Zo vervolgt hij: "Ik ben vandaag de dag een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd persoon. Ik kan er nu voor mijn kinderen zijn zoals nooit tevoren. Ik ben erg dankbaar voor mijn leven en mijn herstel".

NieuwsFilm

meest populair