Armie Hammers carrière lijkt nu echt definitief voorbij door deze mokerslag voor de acteur

Armie Hammers carrière lijkt nu echt definitief voorbij door deze mokerslag voor de acteur

De eens zo populaire acteur zal niet erg blij zijn met deze serie.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt, dan weet je dat de carrière van Armie Hammer wel voorbij is. Enkele jaren geleden was de acteur nog zeer geliefd en een van de golden boys van Hollywood, maar daar is nu nog maar weinig van over. Nu komt een project uit rondom de in ongenade gevallen acteur en dit zal toch wel echt de laatste druppel zijn.

Het gaat om een nieuwe docu-serie, genaamd House of Hammer. Hoewel de acteur de laatste tijd geen enkele filmrol meer weet te bemachtigen, zal hij niet erg blij zijn met dit project. Hij komt er dan wel in voor, maar de hoofdrollen zijn weggelegd voor verschillende aanklagers van Hammer, die zich uitlaten over hun ervaringen rondom seksueel misbruik van de acteur.

Dieptepunt
In 2021 kwamen de eerste verhalen aan het licht rondom Hammer, die de hoofdverdachte was in een onderzoek rondom beschuldigingen van verkrachting en mishandeling. Hierna ging het allemaal behoorlijk snel bergafwaarts voor de acteur.

Zijn vrouw had hem al verlaten, maar nu verloor hij ook nog eens al zijn filmrollen. Dit komt voornamelijk door Courtney Vucekovich en Julia Morrison, twee exen van Hammer, die naast hun verhaal ook nog eens bewijs hebben in de vorm van berichten en spraakopnames die ervoor zorgden dat Hammer niet meer aan de bak kwam.

Serie
Deze twee dames delen nu ook hun verhaal in deze driedelige Discovery serie. Niet alleen hebben Vucekovich en Morrison het nodige te zeggen, ook Hammers tante, Casey Hammer, vertelt over de duistere geheimen van de familie. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair