Dit 'Avatar: The Way of Water'-personage wordt een van de grote sterren in deel 3

Dit 'Avatar: The Way of Water'-personage wordt een van de grote sterren in deel 3

De tulkun Payakan keert terug.

Avatar: The Way of Water is een groot succes. Regisseur James Cameron mag dus sowieso nog een derde deel maken. Daarvoor keert een personage van het tweede deel terug en krijgt ook veel meer te doen.

Opgelet: SPOILERS volgen onder de trailer!



Het gaat hier om de tulkun (soort van walvis) Payakan. De tulkun zijn uiterst intelligente wezens, die een diepe band hebben met de Na'vi waterstam de Metkayina. Payakan is echter niet erg geliefd...

Moordenaar
De Metkayina denken dat Payakan een moordenaar is, maar de vork zit toch echter anders in de steel. De jongste zoon van Jake Sally, genaamd Lo'ak, komt achter de ware reden en wordt goed bevriend met de tulkun.

Lo'ak bouwt een speciale band op met Payakan en redt hem ook het leven. Payakan helpt Lo'ak vervolgens uit de brand, wanneer de jongen gevangen wordt genomen. Dankzij Payakan weten de Na'vi de grote veldslag op het einde van de film zelfs te winnen.

Meer
Payakan wordt beloond voor zijn heldhaftige actie, want hij keert terug voor het derde deel. Sterker nog, hij krijgt zelfs meer te doen. Dit zegt Avatar-producent John Landau tijdens een recent interview.

"Wij zien Payakan als een personage, niet zomaar als een of ander wezen. Hij keert dan ook terug voor een derde avontuur, waarin we dieper ingaan op de band die hij heeft met Lo'ak".

Vijand
Hoe dit gaat uitpakken, daar komen we in 2024 achter. Payakan zal het opnieuw moeten gaan opnemen tegen de tulkun-jager Mick Scorseby.

Payakan lijkt korte metten te maken met Scorseby, maar recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal dat de jager het overleeft en dus terugkeert. Hij zal zeker uit zijn op wraak...

NieuwsFilm

meest populair