Opmerkelijk: deze schurk keert terug voor 'Avatar 3'

Opmerkelijk: deze schurk keert terug voor 'Avatar 3'

Hij lijkt tijdens 'The Way of Water' te sneuvelen, maar blijkbaar toch niet...

Avatar: The Way of Water draait sinds enkele weken in de bioscoop. We hebben lang moeten wachten op het tweede deel maar deze wordt uitstekend onthaald. Gelukkig zal het derde deel al te zien zijn in 2024, waarvoor ook een bekende schurk terugkeert.

Opgelet: SPOILERS volgen onder de trailer!



De grote schurk in The Way of Water is natuurlijk weer Miles Quaritch (gespeeld door Stephen Lang). Hij wordt bijgestaan door de tulkunjager Scorseby (Brendan Cowell). Dit personage lijkt op het einde van de film te sneuvelen maar niks is minder waar...

Avatar 3
Scorseby lijkt namelijk op gruwelijke wijze om het leven te komen, wanneer hij vast blijft zitten achter de kabel van de harpoen. De tulkun Payakan geeft vervolgens een behoorlijke ruk aan het touw, waardoor hij de arm van Scorseby eraf rukt en hij het water in vliegt.

Je zou dus denken dat hij sneuvelt als gevolg van zijn wonden of verdrinkt. Dit blijkt dus niet het geval te zijn. De bekende producent John Landau zegt dat de schurk terugkeert voor Avatar 3.

Hoe dan?
De vraag is natuurlijk hoe hij dit heeft kunnen overleven. Er zal echter zeker wel een oplossing voor gevonden kunnen worden, aangezien we het personage nooit echt zien sterven. Ook hebben we al meerdere personages in de franchise zien terugkeren van de dood.

NieuwsFilm

meest populair