Margot Robbie maakt indruk op Netflix met 'Dreamland'

Margot Robbie maakt indruk op Netflix met 'Dreamland'

Naast Babylon heeft de actrice nu succes op Netflix.

Op dit moment schittert Margot Robbie in de wereldwijde bioscopen met de opvallende film Babylon. Maar ook op Netflix weet ze flink de aandacht te trekken. Recent verscheen de film Dreamland op de streamer.

De film uit 2019 van regisseur Miles Joris-Peyrafitte heeft ook rollen voor onder meer Finn Cole, Travis Fimmel en Kerry Condon en Netflix omschrijft het historische drama als "bitterzoet" en "op de vlucht".

Margot Robbie in vorm
Ondanks de aanwezigheid van Robbie is de film niet enorm bekend. De ontvangst is met 58 procent op Rotten Tomatoes wisselend. FilmTotaal-recensent gaf Dreamland een redelijke 2,5 ster.

"De frustrerend diffuse verhalende benadering van Dreamland wordt consequent gecompenseerd door typisch sterk werk van Margot Robbie in een centrale rol," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Dreamland graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als hij in zijn stadje een bankrover op de vlucht ontdekt, wordt een jongeman verscheurd tussen de beloning opstrijken en zijn gevoelens voor de verleidelijke crimineel, in dit epische liefdesverhaal tijdens de Grote Depressie.

NieuwsFilm

meest populair