Deze gênante vragen durven Kate Hudson en Janelle Monáe uit 'Glass Onion' wel te beantwoorden

Deze gênante vragen durven Kate Hudson en Janelle Monáe uit 'Glass Onion' wel te beantwoorden

Dat vragenvuur zorgt voor zweterige maar hilarische momenten

Kate Hudson en Janelle Monáe spelen niet alleen samen in Glass Onion; zij spelen ook met een leugendetectortest. Dat vragenvuur zorgt voor zweterige en gênante - maar ook hilarische - momenten.

Zo moet Kate Hudson de beste kussende acteur aanwijzen, wat niet correct is richting een collega. Ze weet zich eruit te redden door Billy Crudup en Matthew McConaughey te vergelijken met theatervoorstellingen en ronduit Dane Cook af te vallen. Opgelucht zegt zij, dat Liv Tyler de zachtste lippen heeft.

Romantische komedies
Daarnaast weet Kate Hudson lastige vragen rond het romcom-genre te omzeilen zonder af te geven op collega's of studio's. Voorzichtig formuleert zij, daar zij regelmatig in romantische komedies te zien is: "Ik denk niet dat de romcom dood is, maar dat het niet de aandacht krijgt die het zou moeten hebben. De beste romcoms zijn moeilijk te maken."

Janelle Monáe moet op haar beurt bekennen dat zij de aandacht niet wilde delen met haar collega Childish Gambino. Ook geeft zij toe dat zij op de filmset van Glass Onion graag over the top gekleed ging voor die extra aandacht, zoals bij hun potjes 'mafia'. Het spel 'mafia' lijkt op het spel 'weerwolven' in Nederland.

En op de vraag of zij meer melodramatisch is dan Billy Porter of Lady Gaga, antwoordt zij: "Ik denk dat dat per dag verschilt. Billy is 'over the top' op een mooie manier. Lady Gaga en ik zijn naast elkaar begonnen en hebben elk onze eigen stijl."

Meer leuke vragen en antwoorden staan in het artikel van Vanity Fair hier. De video van Vanity Fair is te zien op YouTube en hieronder voor degenen die zich afvragen, hoe waarheden ontweken kunnen worden.



NieuwsFilm

meest populair