Netflix pakt binnenkort uit met 'Riverdale 2.0': 'The Archies'

Netflix pakt binnenkort uit met 'Riverdale 2.0': 'The Archies'

Voor fans van de geliefde stripboekpersonages Archie, Betty, Veronica en Jughead.

Netflix pakt binnenkort uit met een veelbelovende musicalfilm uit India: The Archies. Uniek aan deze op de welbekende stripboeken gebaseerde film is dat deze bomvol zit met familieleden van bekende Bollywoodsterren.

De film speelt zich af in het India van de jaren zestig. Daarmee verlaat de franchise voor het eerst de Verenigde Staten. Toch zijn alle geliefde personages weer van de partij, waaronder Archie, Betty, Veronica en Jughead.

Ophef
Voor veel van de sterren is dit hun eerste grote film. Hartstikke leuk, zou je denken, maar daar is niet iedereen het mee eens. Boze tongen menen dat The Archies vooral een 'nepotisme-productie' is om de acteercarrières van bekende kinderen te lanceren.

Zo is Agastya Nanda, die Archie speelt, de kleinzoon van Bollywoodicoon Amitabh Bachchan (The Great Gatsby) en Suhana Khan, die in de huid kruipt van de populaire Veronica, de dochter van Shah Rukh Khan (Zero).

Daarnaast is de regisseur is de dochter van een beroemde scenarioschrijver en actrice.

Positieve reacties
De bovenstaande kritiek zegt natuurlijk niets over de kwaliteit van de prent. Een groot deel van het publiek lijkt het ook niet te deren.

De video waarmee de cast van het project werd aangekondigd kreeg juist een hoop positieve reacties. Veel mensen laten weten uit te kijken naar de musicalfilm.



Release
Hoewel Netflix nog geen concrete releasedatum voor The Archies heeft aangekondigd, zal de film waarschijnlijk niet heel lang meer op zich laten wachten.

De streamingdienst heeft hem namelijk al aangekondigd in zijn 'Het wachten waard'-overzicht.

Wil je een melding ontvangen wanneer The Archies beschikbaar is? Je kunt dat via deze link regelen.

NieuwsFilm

meest populair