Dwayne Johnson gaat stuk om vallende dino die jaagt op zijn kids

Dwayne Johnson gaat stuk om vallende dino die jaagt op zijn kids

Kennelijk heeft deze raptor niet al te beste ogen

Dwayne Johnson brengt met zijn familie tijd door in een dinopark en gaat stuk om een vallende dino die jaagt op zijn kids.

In de Instagram-video hieronder rennen levensechte raptors achter zijn kinderen aan. Kennelijk heeft een van de dino's niet al te beste ogen, want een van hen struikelt over een hooibaal en komt hard neer. Je hoort de brul van die arme dino door het hele park.



Review
De acteur uit Black Adam ligt in een deuk bij het filmen en schrijft dat dit voorval waarschijnlijk het allerleukste is wat hij ooit heeft meegemaakt. Zijn dochters wachten aarzelend tot de dino weer staat, terwijl oma het beest helpt overeind te komen.

Op het Instagram-account van het betreffende 'Dinosaurs in the Valley' laat The Rock een vriendelijke review achter. Zo vertelt hij in het filmpje hieronder dat hij gek is op dino's, omdat hij er zelf eentje is. Hij bedoelt waarschijnlijk qua bouw en qua leeftijd.

Een van de volgers vraagt bezorgd of alles goed is met 'Rappy', de raptor die gevallen was. Het park antwoordt dat alles goed is met 'Rappy', behalve dat hij zich verschrikkelijk schaamde omdat hij viel waar The Rock bij was. Niet duidelijk is, of de raptor diezelfde dag nog heeft kunnen jagen.



NieuwsFilm

meest populair