Mila Kunis wordt verward met Megan Fox en geeft de leukste reactie

Mila Kunis wordt verward met Megan Fox en geeft de leukste reactie

Met een mondkapje op is het ook lastiger allemaal

Mila Kunis wordt door een fan verward met Megan Fox en geeft de beste reactie.

ET Canada toont een filmpje op Instagram die te grappig is voor woorden. Mila Kunis loopt gehaast op een aantal fans af met een stift voor een signeersessie. Ze draagt een mondkapje, terwijl zij druk foto's signeert en zoals meestal heel relaxt praat.

Ze kijkt naar een foto en zegt terwijl zij verder andere bladen signeert: "Ik houd van haar. Dat is Megan Fox. Ze is geweldig. Wat leuk dat je dacht dat ik haar ben."

Verwarring
De video stamt volgens ELLE al uit september, toen zij in The Jimmy Kimmel Show verscheen, maar wordt nu pas getoond. Mila Kunis vertelde al eerder, dat zij weleens door fans voor iemand anders wordt aangezien.

Soms is dat Megan Fox en soms is dat Sarah Hyland. Maar altijd vindt Mila die verwarring een compliment. Zeker met een mondkapje op is het lastiger voor mensen om het verschil te zien. Daar wijdt zij verder ook niet over uit.

Vervolgens kijkt zij naar een andere foto - van haar in badpak volgens ELLE in dit artikel hier - en zegt droog: "Die ga ik overslaan, mijn vriend."

Duidelijk
Duidelijk is dat Mila Kunis volledig 'in charge' is van haar sessie. Het is mooi, zoals de beveiliging haar vriendelijk afschermt van de fans - en Mila toch rustig haar werk laat doen. En natuurlijk houdt zij gewoon haar mondkapje op, ook al vraagt iemand steeds het af te doen. Regels zijn regels. De video van ET Canada staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair