Netflix kondigt vervolg aan op zijn monsterhit 'The Sea Beast'

Netflix kondigt vervolg aan op zijn monsterhit 'The Sea Beast'

Filmmaker Chris Williams heeft een nieuwe deal met de streamingdienst getekend.

Netflix werkt aan een vervolg op zijn populaire animatiefilm The Sea Beast. Chris Williams, de regisseur en schrijver van die film, heeft daarvoor een deal gesloten met de streamingdienst. Ook gaat hij een ander project voor Netflix maken. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Vorig jaar was The Sea Beast - een film over een weesmeisje dat op avontuur gaat met legendarische zeemonsterjagers - een grote hit op Netflix. De prent ontving veel positieve reacties en werd de meest bekeken animatiefilm van het platform.

Vervolg en meer
The Hollywood Reporter meldt nu dat Williams een deal heeft gesloten met Netflix om een tweede The Sea Beast-film te maken.

Ook werkt hij aan een fantasyfilm. Meer details over deze projecten zijn op dit moment nog niet bekend.



Talent uit Disney-stal
Williams werkte eerder vijfentwintig jaar voor Disney en maakte onder meer Big Hero 6 (2014) en Moana (2016) voor de studio. Voor die eerste won hij een Oscar; voor die tweede werd hij genomineerd.

Hoewel de filmmaker het naar eigen zeggen prima naar zijn zin had bij het huis van de muis, had hij behoefte aan een nieuw avontuur. Uiteindelijk is hij dus een samenwerking met Netflix aangegaan.

NieuwsFilm

meest populair