Nicolas Cage keert niet terug voor volgende 'Spider-Man'

Nicolas Cage keert niet terug voor volgende 'Spider-Man'

Zijn personage Spider-Man Noir lijkt er dus ook niet bij te zijn.

Dit jaar nog geen nieuwe Spider-Man met Tom Holland, maar wel het vervolg op de succesvolle animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Deze wist in 2019 nog de Oscar voor Beste animatiefilm te winnen.

Nu wordt duidelijk via Screen Rant dat Nicolas Cage niet terugkeert in het vervolg Spider-Man: Across the Spider-Verse. In het eerste deel sprak hij nog de stem in van Spider-Man Noir. Dit maakt de acteur zelf duidelijk in een interview voor zijn nieuwste film The Old Way.

Geen Cage door het Spider-Verse
"Je zou het Sony moeten vragen. Ik weet niet wat daarmee aan de hand is. Niemand heeft daarover met mij gesproken. Vraag het ze. Ik weet het niet," aldus Cage.

"Ik weet het echt niet. Ik hou van Spider-Man Noir. Ik vind dat een geweldig personage. Spider-Man is de coolste superheld. En dan combineer je dat met Cagney en Bogart en Edward G. Robinson, kom op, het is een geweldig personage."

Deze zomer in de bioscoop
Spider-Man: Across the Spider-Verse bevat wel heel wat andere personages uit het Spider-Verse, met uiteraard Miles Morales en Gwen Stacy voorop. Zij hebben stemmen van respectievelijk Shameik Moore en Hailee Steinfeld.

Vanaf 2 juni draait de animatiefilm in de bioscopen en volgend jaar verschijnt al de derde film: Spider-Man: Beyond the Spider-Verse.



NieuwsFilm

meest populair