Catherine Zeta-Jones dolgelukkig met vervolg op hitserie 'Wednesday'

Catherine Zeta-Jones dolgelukkig met vervolg op hitserie 'Wednesday'

Ze krijgt veel complimenten op haar rol

Catherine Zeta-Jones reageert dolgelukkig - of liever griezelig blij - met het vervolg op de hitserie Wednesday.

De wereldberoemde ster uit The Legend of Zorro speelt de moeder van Wednesday Addams en vertelde al eerder dat karakter helemaal geweldig te vinden. Ook realiseerde Catherine zich dat haar dochter al jaren wat weg heeft van Wednesday. Ongemerkt leidde dat de knappe actrice naar een vertrouwd gevoel, toen zij het karakter Morticia oppakte.

Complimenten
Ze krijgt veel complimenten voor haar rol en schrijft op haar Instagram, dat zij de instemming voor een vervolg op het eerste seizoen het beste nieuws in tijden vindt. Ze eindigt met een P.S.: "Wednesday glimlachte bijna. Zo goed is het nieuws."

Ook haar collega's zijn blij met het nieuwe seizoen. Hunter Doohan die vriend Tyler speelt, bedankt iedereen voor het viraal doen gaan van het dansje van Wednesday op TikTok. Hij is ervan overtuigd dat dat Netflix overstag heeft doen gaan.

De nieuwe afleveringen worden door Netflix ludiek aangekondigd met het intussen beroemde dansje, maar dan met het liedje Bloody Mary van Lady Gaga. En laat Lady Gaga al eerder hebben meegedaan met de TikTok trend omdat zij Wednesday ook zo gaaf vindt. Het bericht van Catherine staat hieronder. Het artikel bij Cinemablend staat hier.



NieuwsFilm

meest populair