Flink gespierde Chris Hemsworth gaat onderwater en maakt The Rock jaloers

Flink gespierde Chris Hemsworth gaat onderwater en maakt The Rock jaloers

Laat je niet afleiden van je doelen, hoe hard zij ook in de weg zwemmen

De flink gespierde Chris Hemsworth deelt een grappig bericht van hem onder water, maar het is vooral de jaloerse reactie van The Rock die iedereen doet lachen op Instagram.

Chris Hemsworth raakt bekender door de verschillende Marvel-films waarin zijn superheld Thor verschijnt. Ook is hij behoorlijk actief op social media en deelt daar momenten van de filmset, zijn workouts en de tijd met zijn gezin.

Streng fitness-regime
Mensen leven mee, vooral met zijn streng fitness-regime. Zo is hij te zien op de bodem van het zwembad. Hij mediteert daar zittend, tenminste dat probeert hij. Maar een van zijn kinderen probeert zijn aandacht te trekken, waardoor de video eigenlijk heel lief in plaats van heel 'cool' wordt.

Met een droog gevoel voor humor schrijft Chris bij zijn video: "Laat je niet afleiden van je doelen, hoe hard zij ook in de weg zwemmen."

Sportieve kwinkslag
The Rock reageert met een sportieve kwinkslag, dat zijn ene buikspier nooit zo mooi uit ziet onder water, terwijl Chris er geweldig uitziet. Dwayne Johnson is erg bescheiden met zijn voorkomen en maakt altijd grapjes over zijn tekort aan 'abs'.

Het volledige artikel staat hier bij Cinemablend. De video op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair