Hailey Bieber en Dua Lipa brengen controversiele zichtbare string terug in de mode

Hailey Bieber en Dua Lipa brengen controversiele zichtbare string terug in de mode

De twee sterren gingen voor dezelfde look tijdens nieuwjaar.

Behoorlijk veel bekendheden delen de laatste paar dagen de nodige foto's om te laten zien hoe zij de feestdagen hebben doorgebracht. Dua Lipa en Hailey Bieber doen hier ook aan mee, al vallen de kiekjes van de twee wereldberoemde vrouwen wel erg op vanwege hetzelfde saillante detail.

De twee Gen Z-stijliconen hebben allebei genoten van een groot nieuwjaarsfeest, al vierden ze dit niet samen. Hailey was met haar man, Justin Bieber, en de zusjes Jenner, in Aspen, terwijl Dua was uitgenodigd voor een feestje. Hoewel de dames dus niet in dezelfde ruimte (en tijdzone) verkeerden, droegen ze wel een soortgelijke outfit.

String
Het gaat hier om twee mini-jurkjes met een behoorlijk zichtbare string. Er zit in beide jurkjes een behoorlijke uitsnijding in de rug, waardoor alle aandacht uitgaat naar de string. Bieber ging voor een zwart jurkje met een zwarte string, waardoor het een groot geheel lijkt te zijn. Bekijk haar foto hieronder.



Dua Lipa's string valt echter veel meer op. Zij draagt namelijk een fonkelende zilveren jurkje maar gaat wel voor een witte string, waardoor het contrast veel groter is. Ook deelde zij meerdere foto's, terwijl Bieber maar voor een enkel kiekje ging.



Modebeeld
De zichtbare string werd eind jaren 90 een modebeeld, toen Jean Paul Gaultier zijn modellen de catwalk opstuurde met zichtbaar ondergoed. Vervolgens gingen meerdere modeontwerpers hiervoor en ook beroemdheden probeerden de gewaagde look uit.

Een lange tijd was de trend 'verloren', maar de gedurfde en tevens zeer controversiele look maakte in 2019 een grote comeback, toen het weer verscheen op de catwalk bij Versace. Ook Kim Kardashian ging ervoor. Nu dat sterren als Bieber en Dua Lipa er eveneens aan mee doen is de kans tamelijk groot dat meerdere mensen voor deze look gaan.

NieuwsFilm

meest populair