Zo rijk is James Gunn, de man achter de 'Guardians of the Galaxy'-films

Zo rijk is James Gunn, de man achter de 'Guardians of the Galaxy'-films

Deze regisseur is ook acteur, muzikant, scriptschrijver, auteur en striptekenaar

De regisseur James Gunn is ook acteur, muzikant, scriptschrijver, auteur en striptekenaar. Sinds kort is hij bovendien een van de CEO's van DC Studios.

Deze 52-jarige multitalent is vooral bekend geworden met zijn Guardians of the Galaxy-films. Zijn nettowaarde wordt op het moment op 50 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Hij is dus best wel rijk.

Hoe het begon

James Gunn
is geboren in 1970 in St. Louis, Amerika. Op school tekende hij al stripverhaaltjes voor de nieuwsbrief. Hij studeerde film en kunst en zat in verschillende bandjes.

In 1995 besloot hij zich te richten op film. Hij schreef verschillende scripts als Tromeo & Juliet, Scooby-Doo, Monsters Unleashed, Slither en Guardians of the Galaxy. Hij regisseerde ook een aantal films en speelde ook verschillende personages. Voor zijn films ontving hij verschillende nominaties en verzilverde hij ook een aantal.

Meer vermogen
Mede door al zijn functies en verschillende genres groeide het vermogen van James Gunn naar 50 miljoen. De verwachting is dat hij nog veel meer uit zijn functie als CEO zal halen, net als zijn groeiende bekendheid. Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Op Instagram plaatste hij laatst onderstaand bericht.



NieuwsFilm

meest populair