3 Nederlandse actrices gooien hun lichaam in de strijd op Insta-foto's

3 Nederlandse actrices gooien hun lichaam in de strijd op Insta-foto's

Deze zomerse foto's met mooie BNers mogen gezien worden.

Met slechts een blik op Instagram zagen we zomaar drie Nederlandse celebs/actrices op het strand en in de zee. We hebben het over de drie mooie dames Romy Monteiro, Victoria Koblenko en hoe kan het ook anders: Sylvie Meis.

Sylvie Meis in de branding
Als eerste gelijk Sylvie Meis. De mooie 44 jarige blondine, geboren in Breda had ooit nog ambities om actrice te worden, maar we zagen haar ondertussen alweer 4 jaar niet in een (tv-)productie.

Wel zien we haar doorlopend op weinig verhullende Instagram-foto's. Nu zit ze in een gele bikini in de branding op de Maldiven.

Victoria Koblenko bij zonsondergang
Ook de 42 jarige Victoria Koblenko, oorspronkelijk uit de Oekraïne, zien we op het strand. Zij is op vakantie in Costa Rica en we zien haar op het bekende Playa Flamingo-strand.

In 2023 zien we haar in ieder geval in de Italiaanse romantische film Righetto, en nu in een soort van ontspannen houding op het strand.

Romy Monteiro met "hele serie"
De 30 jarige Romy, geboren in Utrecht, viert weer heel ergens anders een welverdiende vakantie. Een recente foto in bikini van de kortstondige Goede tijden, slechte tijden-actrice kreeg deze week klaarblijkelijk al wat aandacht:

"Aangezien er wat commotie was om een bikini foto, hier een hele serie voor jullie genaamd: 'Neem een (goede)fotograaf als vriend en sleur hem naar een tropisch eiland🏝️ joe!'"

Bekijk de afbeeldingBAYWATCH-BABE MET OPEN BLOUSE
Baywatch-babe Donna D'Errico trekt haar blouse open op onthullende Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair