Dwayne Johnson (Black Adam) wilde een totaal andere kant op met het DC-universum

Dwayne Johnson (Black Adam) wilde een totaal andere kant op met het DC-universum

De acteur presenteerde hoogstpersoonlijk zijn plannen aan David Zaslav, de CEO van Warner Bros. Discovery.

Dwayne Johnson heeft David Zaslav, de CEO van Warner Bros. Discovery, hoogstpersoonlijk benaderd om hem zijn plannen voor het DC-universum voor te leggen. Dat schrijft Variety.

Het superheldenuniversum van DC, bekend van helden als Superman en Wonder Woman, wordt momenteel van de grond af aan opgebouwd door Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn en Hollywoodproducent Peter Safran. Deze maand presenteren zij naar verwachting hun eerste plannen voor de komende jaren.

Andere route
Nu blijkt dat Johnson, die anti-held Black Adam speelde in de gelijknamige film, hoogstpersoonlijk een nieuwe route voor het DC-universum heeft proberen op te zetten door rechtstreeks op Zaslav af te stappen.

De acteur zou hem persoonlijk een meerjarenplan voor zijn personage hebben gepitcht, evenals een nieuwe film over Henry Cavills Superman. Uiteindelijk moesten Black Adam en Superman het dan tegen elkaar opnemen in een grote film.

Nuancering
Het feit dat Johnson rechtstreeks op de grote baas afstapte en daarbij de nodige studiobonzen passeerde, zou intern nogal voor wat scheve gezichten hebben gezorgd.

Variety is overigens niet helemaal zeker over de juistheid van dit bericht. De site beweert meerdere bronnen te hebben gesproken die konden bevestigen dat een dergelijke meeting inderdaad heeft plaatsvonden, maar sommige spreken tegen dat deze vooral zou zijn gegaan over de toekomst van Black Adam.



NieuwsFilm

meest populair