De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, e.a. | Kijk direct
Privédetective Benoit Blanc vertrekt op uitnodiging naar het Griekse eiland van miljardair Miles Bron, de eigenaar van een groot techbedrijf. Daar organiseert Bron een speciaal weekend voor zijn vrienden om een spelletje moordmysterie te spelen. Wanneer een van de gasten daadwerkelijk dood opduikt, kan alleen Blanc alle lagen van het bijbehorende mysterie afpellen.



Zwanger & Co (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Lieke van Lexmond, Maaike Martens, Bo Maerten, e.a. | Kijk direct
Vier zwangerschappen en bevallingen: allemaal in één familie. Verloskundige Merel wil niet eindeloos wachten met haar kinderwens en schakelt de hulp van een spermabank in. Dan komt ze de knappe ambulancebroeder Luuk tegen. Haar oudere zus Merel kampt met het lege-nest-syndroom. Haar nichtje Eva raakt ondertussen ook - per ongeluk - zwanger. Haar vader Piet is op zijn beurt aan zijn tweede leg begonnen en moet zorgen voor zijn pasgeboren dochter.



Roald Dahl's Matilda the Musical (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Warchus | Cast: Alisha Weir, Lashana Lynch, Emma Thompson, e.a. | Kijk direct
Matilda, een meisje met een scherpe geest en een levendige fantasie, is niet echt geliefd bij haar ouders en vindt haar toevlucht in bibliotheekboeken. Ook op school heeft ze het niet makkelijk. Uiteindelijk durft ze voor zichzelf op te komen en weet ze haar levensverhaal op een wonderbaarlijke manier te veranderen. Samen met haar lieve juf Miss Honey neemt ze het op tegen het gemene schoolhoofd Ms Trunchbull.





Bekijk de afbeeldingLEES OOK
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan


NieuwsFilm

meest populair