3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a. | Kijk direct
Na te zijn gevlucht van zijn eigen planeet, belandt de supersnelle egel Sonic op aarde. Hier raakt hij bevriend met politieagent Tom. Helaas blijkt hij ook op onze planeet niet veilig, want na een incident met het stroomnetwerk, opent de overheid de jacht op hem. Daarbij schakelt men de hulp in van Dr. Robotnik. Deze maniak schuwt geen enkel wapen om Sonic te vangen.



Bohemian Rhapsody (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a. | Kijk direct
Farrokh Bulsara heeft een simpel baantje op het vliegveld, maar droomt van veel meer. Hij wil doorbreken in de muziek. Bulsara richt samen met Brian May en Roger Taylor de band Queen op en verandert zijn naam in Freddie Mercury. Al snel merken ze dat hun muziek aanslaat. Queen brengt de ene na de andere hit uit en groeit uit tot een wereldwijde sensatie.



Vice (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, e.a. | Kijk direct
Dick Cheney wordt vicepresident onder George W. Bush. Met zijn geduchte vrouw Lynne aan zijn zijde, weet hij op sluwe wijze de macht te veroveren en de boel te manipuleren. Cheney komt bekend staan om zijn omstreden standpunten. Zo is hij een groot voorstander van de Iraakse oorlog.





Bekijk de afbeeldingOOK INTERESSANT
De 5 beste films die VORIG JAAR op Netflix zijn verschenen


NieuwsFilm

meest populair