Martial arts expert Donnie Yen uit 'John Wick 4' soepeler dan gedacht

Martial arts expert Donnie Yen uit 'John Wick 4' soepeler dan gedacht

Hij oefent Bollywood-pasjes en is ook daar extreem goed in

Donnie Yen laat een verrassende kant van zich zien. Een soepele kant zelfs. Een die mensen zelden van de acteur uit Mulan te zien krijgen.

Donnie Yen is een van de meest bekende martial arts choreografen ter wereld. Daarnaast is hij ook getraind in streetdance en breakdance. Haast elke rol van de 59-jarige acteur en martial arts specialist is een serieus personage, waardoor je een eenzijdig beeld van hem krijgt.

Bollywood
Hoe geweldig, dat hij zijn volgers dan een bijzonder kijkje in zijn privéleven gunt. In het dagelijkse leven is Donnie Yen namelijk een normaal mens. Hij heeft een familie en daar komen af en toe verplichtingen bij kijken.

Donnie Yen deelt, dat hij voor een bruiloft van een nichtje een aantal dance moves eigen moest maken. En te zien aan het Instagram-filmpje hieronder neemt de beste man die danspasjes serieus.

Een Bollywood-dansje leren is namelijk niet gemakkelijk. Zeker niet, als je dat niet dagelijks oefent. En toch gaan de pasjes hen allevier goed af. Ook deze missie levert hij vast geslaagd af. Hij is overigens te zien in de nieuwe John Wick 4.



NieuwsFilm

meest populair