Dit is de prachtige 39(!) jaar jongere vrouw van Dennis Quaid

Dit is de prachtige 39(!) jaar jongere vrouw van Dennis Quaid

Bijna veertig jaar verschil, maar daar hebben ze geen last van.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Kevin Costner. De Yellowstone-acteur is getrouwd met een 20 jaar jongere vrouw maar Dennis Quaid doet hier nog een schepje bovenop.

Quaid, o.a. bekend van The Parent Trap en The Day After Tomorrow, was al drie keer getrouwd geweest voordat hij Laura Savoie tegen het lijf liep. De twee kwamen elkaar tegen op een evenement in 2019 en de vonken sprongen meteen over. Dat jaar vroeg hij haar al ten huwelijk. In 2020 stapten ze in het huwelijksbootje, maar er was echter ook wel wat kritiek...



Leeftijdsverschil
De reden hiervoor? Savoie is jonger dan de zoon van de acteur. Quaid is vandaag de dag 68 jaar oud terwijl zijn nieuwe vrouw pas 29 is. Dit betekent dat het leeftijdsverschil tussen de twee tortelduifjes maar liefst bijna 40 jaar is. Toch zijn de twee samen dolgelukkig en hebben zij zich nooit iets aangetrokken van de vervelende reacties waarmee zij af en toe te maken krijgen.

Zo verschijnen ze vaker samen op grote evenementen, rode lopers en filmpremières. Ze hebben het altijd goed naar de zin en lijken samen dolgelukkig. De twee hebben dan ook al laten weten dat leeftijd niks meer is dan een getal. Zie hieronder nog een kiekje van Quaid en Savoie samen.



NieuwsFilm

meest populair