Dit is de prachtige 20 jaar jongere vrouw van Kevin Costner (Yellowstone)

Dit is de prachtige 20 jaar jongere vrouw van Kevin Costner (Yellowstone)

De twee zijn dolgelukkig samen.

Enkele dagen geleden kwam er nog in artikel langs op FilmTotaal over Richard Gere. De acteur, o.a. bekend van Primal Fear en Chicago, is namelijk getrouwd met de prachtige 34 jaar jongere Alejandra Silva. Ook Kevin Costner is getrouwd met een veel jongere vrouw.

Costner, bekend van iconische films zoals The Bodyguard en Dances With Wolves, is de laatste jaren vooral te zien in de uiterst populaire serie Yellowstone. Ondanks het feit dat hij alweer 67 jaar oud is zit hij dus zeker niet stil. Misschien dat zijn vrouw hem zo jong houdt?

Huwelijk
Vele jaren lang was Kevin Costner getrouwd met Cindy Costner. De twee stapten in 1978 in het huwelijksbootje en kregen drie kinderen. Hun relatie hield echter niet stand en in 1994 besloten ze uit elkaar te gaan.

Enkele jaren later vond de acteur de liefde opnieuw, deze keer in Christine Baumgartner. In 2000 begon hij het model te daten. 4 jaar later ging hij een stapje verder en vroeg hij haar ten huwelijk. Datzelfde jaar trouwden ze nog.

Familie
Ook uit dit huwelijk kwamen drie kinderen voort. Toch was er echter eveneens wat kritiek op hun relatie. De twee verschillen namelijk maar liefst bijna 20 jaar. Toch zijn ze dolgelukkig en hebben ook zij altijd gezegd dat leeftijd niet meer dan een getal is. Bekijk hieronder een kiekje van de twee.



NieuwsFilm

meest populair