Finn Jones wil haters ongelijk bewijzen: "Ik ben een geweldige Iron Fist"

Finn Jones wil haters ongelijk bewijzen: "Ik ben een geweldige Iron Fist"

De acteur hoopt dat hij een nieuwe kans krijgt van Marvel.

Finn Jones (Game of Thrones) hoopt dat hij van Marvel een tweede kans krijgt als straatheld Iron Fist, een rol die hij eerder speelde in de gelijknamige Netflix-serie. De acteur is ervan overtuigd dat hij een betere versie van het populaire personage neer kan zetten dan fans tot nu toe gezien hebben.

Iron Fist is zonder twijfel de minst sterk ontvangen titel in de reeks Marvel-series die tot voor kort op Netflix waren te zien (en nu op Disney+ staan). Toch vonden veel fans seizoen twee een hele verbetering ten opzichte van het eerste. Daarna werd de serie echter gecanceld.

Nieuwe leiding
De series van Netflix werden niet geproduceerd door Marvel Studios (van Iron Man en Captain America), maar door een andere tak. Het was daardoor onzeker of na het stoppen van alle Netflix-series de personages nog een toekomst zouden hebben.

Nu Charlie Cox en Vincent D'Onofrio uit de serie Daredevil zijn verschenen in het Marvel Cinematic Universe, vragen fans zich af ook andere personages een nieuwe kans krijgen.

Open voor terugkeer
Finn Jones hoopt absoluut dat Marvel hem terugvraagt als miljardairszoon met gouden vuist Danny Rand. "Natuurlijk zou ik terugkeren. Ik zou graag een tweede kans willen", zegt de acteur wanneer hem hier in de Geekscape Podcast naar wordt gevraagd.

"Ik geef veel om het personage. Ik denk dat we nog veel met hem zouden kunnen doen", vervolgt hij. "Ik wil iedereen die niet in hem en mij gelooft zijn ongelijk bewijzen. Ik weet dat ik het in me heb om de Danny neer te zetten die de fans graag willen zien".



NieuwsFilm

meest populair