3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Hanna (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Saorise Ronan, Cate Blanchett, Eric Bana, e.a. | Kijk direct
De tiener Hanna groeit geïsoleerd op en wordt door haar vader getraind als huurmoordenaar. Ze verlangt echter naar een normaal leven. Wanneer haar vader haar op een missie stuurt, komt ze flink in de problemen. Hanna krijgt de CIA achter haar aan. Ook wordt ze geconfronteerd met een aantal onthullingen die haar over alles in haar leven doen laten twijfelen.



Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, e.a. | Kijk direct
De bikkelharde agent Luke Hobbs wordt naar Engeland gestuurd om een dodelijke dreiging te stoppen. Daar vormt hij een onwaarschijnlijk bondgenootschap met de wetteloze outcast Deckard Shaw. Samen gaan ze achter de cyber-genetische schurk aan die een levensgevaarlijk virus in handen heeft waarmee de toekomst van de mensheid wordt bedreigd. Aan Hobbs en Shaw om hem te stoppen.



Mute (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Duncan Jones | Cast: Alexander Skarsgård, Paul Rudd, Seyneb Salah, e.a. | Kijk direct
Leo werkt als barman in het bruisende Berlijn. Door een ongeluk als kind, kan hij niet meer praten. Zijn grootste steun in het leven is zijn vriendin Naadirah. Wanneer zij op een dag verdwijnt, betreedt hij de ruwe onderwereld van de stad in een poging haar terug te vinden. Zijn aanwezigheid leidt tot de nodige actie en Leo krijgt al snel meerdere vijanden op zijn pad.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
De 5 beste films van 2022 op Disney+


NieuwsFilm

meest populair