'Mortal Kombat 2' komt met een korte en hoopvolle boodschap

'Mortal Kombat 2' komt met een korte en hoopvolle boodschap

De sequel zou volgens de makers op alle fronten beter moeten worden dan de reboot uit 2021.

Het vervolg op de Mortal Kombat-reboot uit 2021, die we voorlopig nog Mortal Kombat 2 zullen noemen, heeft een kleine update gekregen van de bedenker van de videogames. Lees hieronder hoe het ervoor staat met de sequel.

De Mortal Kombat-franchise is een van de grootste gaming-franchises ooit, en natuurlijk wil Hollywood daar een graantje van meekijken. En hoewel de eerste film uit de jaren '90 een van de betere gameverfilmingen is, legde de erbarmelijke sequel de film-franchise bijna 25 jaar plat.

De reboot uit 2021 deed het echter goed genoeg om een ​​vervolg te rechtvaardigen, maar we hebben er de laatste tijd nog maar weinig over vernomen. Toch klinkt het alsof we niet al te ver verwijderd zijn van de opnames.

[h2]Finish him![/b]
Een Mortal Kombat-fan vroeg franchise-bedenker Ed Boon via Twitter hoe het staat met de sequel, waarop Boon als volgt reageerde:



Boon vertelde de fan dat hij een aantal 'opwindende' scripts aan het lezen is voor Mortal Kombat 2, dus dat geeft aan dat er in elk geval geschreven concepten van de film klaar liggen. Het is dus alleen onduidelijk of hij verschillende versies van het script heeft. Maar het feit dat hij een of meerdere scripts heeft, is een goed teken voor de vooruitgang van de productie.

Op dit moment hebben we nog geen idee wanneer we de film kunnen verwachten. Er is echter een behoorlijke kans dat de film in 2023 wordt gefilmd als het script in goede staat verkeert. Misschien dat we de film dan ook gaan zien in 2024.

NieuwsFilm

meest populair