Emily Ratajkowski laat zien dat ze een heel mooie moeder kan zijn

Emily Ratajkowski laat zien dat ze een heel mooie moeder kan zijn

De 'Gone Girl'-actrice deelt weer eens een paar kiekjes.

Emily Ratajkowski post maar wat graag kiekjes op sociale media. Recentelijk maakte ze nog een 'spannende' reclame voor een melkbedrijf maar dit werd haar niet in dank afgenomen. Nu plaatst ze weer eens enkele foto's met haar zoontje maar deze worden wel warm onthaald.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over het wereldberoemde model. Ratajkowski, eveneens actrice en bekend van o.a. Gone Girl, is alweer een tijdje single, maar de vraag is of ze dit lang zal volhouden. Zelf liet ze weten meerdere mannen te willen daten en werd ze gelinkt aan Brad Pitt en Pete Davidson.

Focus
Haar voornaamste focus ligt echter op haar zoontje, genaamd Sylvester Apollo Bear. Eerder dit jaar besloot Emily Ratajkowski een punt te zetten achter haar relatie met de vader van Sylvester, genaamd Sebastian Bear-McClard (eveneens actief in de filmwereld).

Het is alweer een tijdje gelden dat Ratajkowski kiekjes deelde van haar zoontje op sociale media was. Op een bericht was erbehoorlijk veel kritiek, maar de onderstaande foto's worden nu gelukkig wel goed onthaald. Binnen de kortste keren had het wereldberoemde model duizenden likes. Bekijk de foto's hieronder zelf.



NieuwsFilm

meest populair