Emily Ratajkowski is eindelijk vrijgezel en geniet volop

Emily Ratajkowski is eindelijk vrijgezel en geniet volop

Is ze nu wel of niet met Brad Pitt?

Emily Ratajkowski, voornamelijk bekend als model maar ook van films als o.a. Gone Girl, diende vorige maand de papieren in om te scheiden van Sebastian Bear-McClard. Sindsdien doen er de nodige geruchten de ronde dat zij een koppeltje zou vormen met niemand minder dan Brad Pitt. Maar klopt dit wel? Zij reageert nu zelf op de vraag.

Tijdens een recent interview werd de 31-jarige Ratajkowski gevraagd hoe het haar nu afgaat. Haar antwoord was als volgt: "In mijn boek heb ik er al min of meer over geschreven. Het is belangrijk om dingen los te laten, om controle te kunnen houden over je leven en opnieuw blij te kunnen worden".

Relatie
Hoewel de actrice Pitt niet bij naam noemt, laat ze duidelijk weten dat ze zich voorlopig niet wil vastleggen: "Ik ben opnieuw single en dat is eigenlijk voor de eerste keer in mijn leven. Ik vind het wel eens fijn. Ik heb veel vrijheid en maak me geen zorgen om de mening van een ander".

Ratajkowski deelt de 1 jarige Sylvester met Bear-McClard en zegt dat haar zoontje voorlopig haar prioriteit is. Toch lijken het niet zo maar geruchten te zijn. De actrice werd al meerdere keren samen gespot met Pitt en vrienden van Ratajkowski lieten al eerder weten dat het erg goed gaat tussen de twee sterren.

Wel of niet
Misschien dat Ratajkowski ook niet te hard van stapel wil lopen. Het model is pas net goed en wel van Bear-McClard af, dus dat ze wat rust wil is wel te begrijpen. Mocht ze echter inderdaad Pitt aan de haak slaan, dan zal dit toch hoogstwaarschijnlijk snel uitkomen, aangezien het lastig is om dat te verbergen.

NieuwsFilm

meest populair