James Gunn reageert op alle haat die hij ontvangt als nieuwe baas van DC

James Gunn reageert op alle haat die hij ontvangt als nieuwe baas van DC

Ook ontkracht hij een vaak gedeeld gerucht.

James Gunn heeft gereageerd op alle hatelijke reacties die Peter Safran en hij krijgen als nieuwe bazen van DC Studios. Volgens de Guardians of the Galaxy-regisseur zullen deze geen enkele invloed hebben op de plannen die de twee aan het maken zijn.

Er is de afgelopen dagen heel wat woede ontstaan op het internet nu duidelijk is dat heel wat sterren uit het DC-universum - waaronder Henry Cavill als Superman - niet meer terug zullen keren. Fans van de 'oude' acteurs zijn niet blij dat hun helden worden vervangen.

Statement
Op social media heeft Gunn maandagavond een statement geplaatst waarin hij reageert op alle haat.

"Toen Peter en ik deze baan accepteerden, waren we ons ervan bewust dat we te maken zouden krijgen met een klein groepje mensen online dat ons zou bestoken met - op z'n zachts gezegd - luidruchtig en onaardig commentaar", begint hij.

"Deze keuzes die wij op dit moment maken zijn gebaseerd op wat wij geloven dat het beste is voor het verhaal en de personages, die al bijna 85 jaar bestaan. Mogelijk zijn onze keuzes geweldig, mogelijk ook niet. Maar al deze keuzes worden gemaakt met een oprecht en integer hart, waarbij het verhaal altijd leidend is".

"Niemand vindt het leuk om online te worden aangevallen en uitgescholden, maar om eerlijk te zijn: we hebben beiden erger meegemaakt in onze carrière", zegt hij. Volgens Gunn verspillen alle haters hun tijd en energie. "Brutaal geschreeuw zal nooit, maar dan ook nooit een effect hebben op de keuzes die wij maken".



Gerucht ontkracht
Ten slotte ontkracht hij nog een gerucht dat de afgelopen dagen op het internet circuleerde. Daarin werd beweerd dat Gunn alle sterren uit de DC-universum wil vervangen behalve die uit zijn eigen The Suicide Squad. "Dat klopt niet", aldus de kersverse studiobaas.



NieuwsFilm

meest populair