De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

I Believe in Santa (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Ranarivelo | Cast: Christina Moore, John Ducey, Violet McGraw, e.a. | Kijk direct
Journalist Lisa valt voor de charmes van advocaat Tom. Na vijf gelukkige maanden, waarbij de twee de ene na de andere feestdag vieren, merkt Lisa tot haar schrik dat Tom geobsedeerd is door haar minst favoriete feestdag: Kerstmis. Tom blijkt zelfs nog serieus te geloven in het bestaan van de Kerstman. Hierdoor ontstaan de nodige spanningen tussen de tortelduifjes.



Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson | Cast: Gregory Mann, Ewan McGregor, Ron Perlman, e.a. | Kijk direct
Na de dood van zijn zoon Carlo, is timmerman Geppetto ontroostbaar. Jaren later maakt hij uit een dennenboom een poppenjongen die dankzij een vleugje magie tot leven komt. Hij geeft hem de naam Pinocchi. Geppetto moet behoorlijk wennen aan de houten jongen, die een nogal opstandig karakter heeft. Pinocchi worstelt op zijn beurt met het vinden van de ware betekenis van het leven.



Lakeview Terrace (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil LaBute | Cast: Samuel L. Jackson, Kerry Washington, Patrick Wilson, e.a. | Kijk direct
De pasgetrouwde Chris en Lisa hebben hun droomhuis gevonden in Los Angeles. Daar wordt hun geluk en rust al snel verstoord door hun boze buurman, bij wie duidelijk een steekje loszit. De alleenstaande man, genaamd Abel, is in het dagelijks leven een keurige agent. Wanneer hij wel heel diep in het leven van Chris en Lisa binnendringt, besluit het koppel dat het tijd wordt om terug te vechten.





Bekijk de afbeeldingOOK INTERESSANT VOOR JOU
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan


NieuwsFilm

meest populair