3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Babysitter: Killer Queen (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Judah Lewis, Bella Thorne, Robbie Amell, e.a. | Kijk direct
Twee jaar geleden versloeg Cole een satanische sekte die onder leiding stond van zijn oppas Bee. Niemand gelooft zijn verhaal van die nacht echter. Zijn ouders willen hem zelfs naar een inrichting sturen. Wanneer Cole wordt uitgenodigd door een vriendin voor een feest bij een meer, gaat het weer mis. De sekte duikt opnieuw op. Aan Cole om hun kwade krachten weer te slim af te zijn.



The King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.



Stowaway (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Penna | Cast: Anna Kendrick, Shamier Anderson, Toni Collette, e.a. | Kijk direct
De driekoppige bemanning van een Hyperion-ruimteschip onder leiding van commandant Marina Barnett is onderweg naar Mars. Daar bereidt de mensheid een kolonie voor. Kort na vertrekt, merken de astronauten dat er stiekem een man aan boord is gekropen. Zijn aanwezigheid zorgt voor levensbedreigende problemen. Aan Barnett om haar bemanning veilig naar de rode planeet te brengen.





Bekijk de afbeeldingBINNENKORT OP NETFLIX
Netflix pakt binnenkort uit met deze intense boksfilm


NieuwsFilm

meest populair