Tienerster Dove Cameron leerde alles rond Disney door Selena Gomez

Tienerster Dove Cameron leerde alles rond Disney door Selena Gomez

'Dat was heel belangrijk voor mij'

Dove Cameron vertelde in een interview met Buzzfeed dat zij totaal niet wist waar zij aan begon, toen zij als tienersterretje startte bij Disney met de serie Liv and Maddie. Gelukkig kreeg zij belangrijk advies van Selena Gomez.

De actrice uit Vengeance vertelt: "Ik heb mijn carrière te danken aan Gary Marsh, die toen hoofd van de Disney Channel was. Hij ontdekte ook Selena Gomez destijds en stelde ons aan elkaar voor. Hij vond het belangrijk dat ik met haar praatte, omdat zij meer kon vertellen over hoe mijn leven zou veranderen."

Prettige ervaring
Selena Gomez zat toen al een tijdje in de serie Wizards of Waverly Place. De kennismaking was een prettige ervaring en Selena nodigde Dove verder thuis uit. Dove herinnerde zich vooral hoe vriendelijk Selena was.

"Ik had nog nooit iets gedaan. Geen interview, niets. We hebben uren gepraat in haar keuken. Ze gaf wat advies op wat ik niet moest doen. En ik kreeg vooral adviezen op wat ik wel moest doen."

"De maanden daarna heb ik haar vaak berichten gestuurd met vragen. Zeker als ik in paniek raakte, omdat ik iets nog nooit had gedaan. Zij reageerde dan steeds met: 'Wees jezelf. Je kunt het.' Dat was heel belangrijk voor mij."

Het artikel in Elle staat hier. Haar bericht inzake het iHeart Radio Event staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair