Hallmark komt vandaag met unieke kerstfilm: voor het eerst gay koppel in de hoofdrol

Hallmark komt vandaag met unieke kerstfilm: voor het eerst gay koppel in de hoofdrol

Met Jonathan Bennett uit 'Mean Girls' als de grote ster!

Hallmark maakt ieder jaar een hele lading aan de meest zoetsappige kerstfilms. Formulematig of niet: heel veel mensen snoepen van de liefdesverhalen. Dit jaar staat er een unieke film op het programma: een met een gay-koppel in de hoofdrol.

Voor het eerst in de geschiedenis komt de Amerikaanse televisiezender Hallmark vandaag met een kerstfilm waarin de romance tussen twee mannen centraal staat: The Holiday Sitter.

Anno 2022 niet iets om voor te applaudisseren, maar toch is dergelijke representatie een belangrijke stap voor de vrij conservatie zender.

Het is overigens niet voor het eerst dat er queer personages te zien zijn in de Hallmark-films. De afgelopen twee jaar was dat ook al het geval, maar toen speelden deze personages slechts een bijrol en geen hoofdrol.

Liefdevolle kerst
Wat kunnen de fans van Hallmark verwachten van The Holiday Sitter? Precies hetzelfde als altijd, zo belooft de zender. Dit keer is het alleen niet een klassiek liefdesverhaal tussen een vrouw en man, maar tussen twee mannen.

Mean Girls-heartthrob Jonathan Bennett speelt een vrijgezelle hunk genaamd Sam die op zijn neef en nicht moet passen. Tijdens zijn verblijf daar, trekt buurman Jason (gespeeld door George Krissa) zijn aandacht. Wat er vervolgens gebeurt, laat zich natuurlijk gemakkelijk raden.



In Amerika wordt The Holiday Sitter vandaag op Hallmark uitgezonden. De film komt ongetwijfeld snel naar Nederland.

NieuwsFilm

meest populair