Joe Rogan haalt hard uit naar Dwayne Johnson: "Hij is gewoon aan het liegen"

Joe Rogan haalt hard uit naar Dwayne Johnson: "Hij is gewoon aan het liegen"

Zo gespierd zijn zonder steroïden? Dat kan volgens Rogan nooit.

Dwayne 'The Rock' Johnson is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood, maar hij speelt bijna altijd de rol van de held. Heel erg gek is dit niet, want hij is een gigantische spierbundel. Toch zegt nu niemand minder dan Joe Rogan dat dit allesbehalve natuurlijk is.

Rogan, een voormalige vechtsporter, maar vandaag de dag beter bekend vanwege de onwijs populaire podcast The Joe Rogan Experience, haalt keihard uit naar de Black Adam-hoofdrolspeler. Volgens Rogan is het alleen maar mogelijk om zo gespierd te worden als 'The Rock' als je voor steroïden gaat.

Context
Rogan had het over de enorm gespierde fitness influencer Brian 'The Liver King' Johnson. Laatstgenoemde heeft toegeven dat hij steroïden nam om zo uit te kunnen zien. Rogan vindt het nu ook hoog tijd dat de andere bekende Johnson dit eveneens toegeeft.

Zo zegt Rogan: "Het verbaasd me niks dat 'The Liver King' aan steroïden deed. Dwayne Johnson doet daar ook aan. Het is onmogelijk om er zo uit te zien als je 40 bent. Het wordt tijd dat 'The Rock' hier ook gewoon eerlijk in is".

Zie 'The Liver King' hieronder.



Eerlijk
Rogan vervolgt: "Johnson moet gewoon ook een filmpje maken om dit te vertellen. The Rock liegt. Het is f*cking onmogelijk dat hij geen steroïden neemt. Nul procent kans. Heb je gezien hoe groot Rock is, terwijl hij al 50 is? Hij is enorm, maar hij ziet er véél anders uit dan toen hij 30 was".

"Hij heeft een verantwoordelijkheid. Miljoenen mensen kijken naar hem op en luisteren naar hem. Dat hij er niet over wil praten, dat kan ik begrijpen, maar hij moet wel eerlijk zijn. Ik ben ook eerlijk. Ik denk dat er niks mis mee is steroiden of andere hormonen te gebruiken, maar dat moet je wel zeggen en niet doen alsof het allemaal 'natuurlijk' is".

Zie een recent kiekje van 'The Rock' hieronder.



NieuwsFilm

meest populair