Netflix-film 'Pale Blue Eye' met Christian Bale krijgt een duistere poster

Netflix-film 'Pale Blue Eye' met Christian Bale krijgt een duistere poster

Netflix lijkt 2023 te beginnen met een filmtopper.

Het jaar 2022 was al aardig druk voor Christian Bale met Marvel Studios-film Thor: Love and Thunder en het onlangs verschenen Amsterdam van David O. Russell, waarin hij naast Margot Robbie en John David Washington is te zien. Maar ook in 2023 gaan we Bale in actie zien!

Bale is begin 2023 eerst te zien in horror-thriller The Pale Blue Eye voor Netflix. Het betreft de nieuwe film van Scott Cooper, met wie Bale eerder werkte aan Out of the Furnace en Hostiles. Bale speelt een rechercheur die in het jaar 1830 een reeks moorden op een militaire school onderzoekt. Hij wordt daarbij ondersteund door een jongeman die later beroemd werd als Edgar Allan Poe. Netflix legde een recordbedrag van 55 miljoen dollar neer voor de rechten van de film.

Een waar passieproject
Cooper wilde de film al meer dan tien jaar maken en nu is 'ie er dus eindelijk. The Pale Blue Eye is gebaseerd op het gelijknamige boek van Louis Baynard. Bale produceert de film samen met John Lesher en Tyler Thompson. De opnames begonnen direct nadat Bale klaar was met zijn rol als Gorr the God Butcher in Thor: Love and Thunder.

Onlangs verscheen al een trailer voor The Pale Blue Eye, en die wordt nu vergezeld door een somber ogende poster, die je hieronder kunt bekijken.

The Pale Blue Eye is vanaf 6 januari te streamen via Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair