3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Louis Partridge, e.a. | Te zien op: Netflix
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft, die haar naar een kostsschool willen sturen - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.

Samba (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Nakache en Eric Toledano | Cast: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
De Senegalese Samba woont al tien jaar in Frankrijk en probeert rond te komen van allerlei bijbaantjes. Hij hoopte een werkvergunning te krijgen, maar dreigt nu te worden uitgezet. Samba raakt bevriend met Alice, een ambtenaar die haar leven probeert op te pakken na een burn-out. Zij belooft hem te helpen.

Zack Snyder's Justice League (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher, e.a. | Te zien op: HBO Max
Na de dood van Superman, is de aarde kwetsbaarder dan ooit. Batman bundelt zijn krachten met Wonder Woman om een nieuw team superhelden te werven en de wereld te beschermen tegen de buitenaardse schurk Steppenwolf, die op zoek is naar drie magische kubussen om een missie voor een nog grotere dreiging te volbrengen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair