3 doodenge films voor Halloween

3 doodenge films voor Halloween

Voor een avondje spoken op de bank.

Het is weer bijna tijd voor Halloween: het feest vol monsters en spoken. Hoogtijd dus om eens een lekker enge film op te zetten. FilmTotaal heeft vandaag dan ook drie films voor je uitgezocht die ideaal zijn voor een avondje griezelen.

Trick 'R Treat (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Brian Cox, Anna Paquin, Quinn Lord, e.a. | Te zien op: Google Play
Vier verhalen die plaatsvinden in een stadje tijdens Halloween: we zien een seriemoordenaar die vergiftigd snoep produceert, een groep kinderen die een geheim ontdekken over het stadje, een jonge vrouw die achtervolgd wordt door een gemaskerde stalker en een bejaarde die maar niet afkomt van een duivelse trick-or-treater.

I Know What You Did Last Summer (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Gillespie | Cast: Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Anne Heche, e.a. | Te zien op: Prime Video
Vier tienervrienden - genaamd Julie, Ray, Helen en Barry - rijden op een nacht per ongeluk iemand dood. Ze dumpen het lijk vervolgens in het water om problemen met de politie te voorkomen. De groep spreekt af om het hier nooit meer over te hebben. Een jaar later krijgt een van de daders een briefje met daarop de boodschap dat de afzender weet wat het viertal heeft gedaan. Niet veel later beginnen er doden te vallen.

Halloween (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judi Greer, Andi Matichak, e.a. | Te zien op: Netflix
Veertig jaar geleden ontsnapte Laurie Strode op Halloweennacht aan de slachtpartij van de gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers. Sindsdien heeft ze nachtmerries over hem. Nu Myers zelf is ontsnapt uit de gevangenis, begint de ellende weer. Strode wordt opnieuw geconfronteerd met gevaarlijke gek en moet haar familie tegen hem zien te beschermen.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair