3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Eighth Grade (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bo Burnham | Cast: Elsie Fisher, Josh Hamilton, Emily Robinson, e.a. | Kijk direct
De dertienjarige Kayla zit in de tweede klas van de middelbare school en maakt vlogs over zelfverzekerdheid. Het contrast met de werkelijkheid kan alleen niet groter zijn: Kayla leeft zelf haast in een sociaal isolement. Nu is de laatste schoolweek aangebroken en deze probeert Kayla zo goed als kan te overleden.

Do Revenge (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Kijk direct
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.

Moonfall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Peña, e.a. | Kijk direct
NASA-medewerker Jo Fowler, oud-astronaut Brian Harper en complotdenker K.C. Houseman moeten samenwerken om de planeet te redden wanneer de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan wordt gestoten en op rampkoers komt met de aarde. Tijdens hun missie komen ze achter een groot, onverwachts geheim over de maan.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair