Deze 4 verrassingen in Marvels 'Phase 4' hebben een grote toekomst

Deze 4 verrassingen in Marvels 'Phase 4' hebben een grote toekomst

Nieuwe gezichten, grote toekomst.

Het Marvel Cinematic Universe rondt in november zijn zijn vierde fase af, de eerste in de Multiverse Saga. Na Black Panther: Wakanda Forever gaan we door naar Phase 5. Ondanks het wat wisselender ontvangst dan tijdens de Infinity Saga zijn de plannen groots.

Let op: SPOILERS

In Phase 4 zagen we onder meer de introductie van de nieuwe Black Widow, Shang-Chi, de Eternals, Kate Bishop, U.S. Agent, Echo, Red Guardian en Taskmaster. Er waren echter ook een aantal vluchtigere introducties in de nafilmpjes die waarschijnlijk veel betekenen voor de toekomst in Phase 5 en 6, of misschien wel later.

Hieronder vier MCU-personages waarover eigenlijk nog niet zo heel veel bekend is, laat staan welk aandeel ze krijgen in de films en series in het grote multiversum.

Eros (Harry Styles) in Eternals

In het filmpje tijdens de aftiteling zagen we het debuut van zowel Pip the Troll als Eros. Ze zullen naar verluidt terugkeren in Eternals II die ondanks de zwakke prestaties van deel één gewoon gaat verschijnen. Eros is de biologische broer van Thanos.

Verwachte terugkeer: Eternals II


Clea (Charlize Theron) in Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Tijdens het nafilmpje in de aftiteling zien we Theron debuteren als Clea. Samen met Strange, en zijn derde oog, zal ze de Dark Dimension trotseren om een nieuwe 'incursion' te voorkomen.

Verwachte terugkeer: Doctor Strange 3 of Avengers: The Kang Dynasty


Hercules (Brett Goldstein) in Thor: Love and Thunder

In Thor: Love and Thunder zien we hoe Thor de god Zeus doodt. In het nafilmpje zien we hoe Zeus toch nog leeft en zijn zoon Hercules op pad stuurt om Thor te doden om zo de mensheid weer te doen geloven in het bestaan van de goden.

Verwachte terugkeer: Thor 5


Skaar (Wil Deusner) in She-Hulk: Attorney at Law

Dit personage werd verleden week onthuld. Voor wie de serie volgde en wat meer van de comics weet, kwam het niet helemaal als een verrassing. Skaar is de zoon van Hulk en Caiera the Oldstrong. Waarschijnlijk gaan Hulk Sr. en Jr. samen op pad om e.e.a. recht te zetten.

Verwachte terugkeer: World War Hulk of She-Hulk seizoen 2



NieuwsFilm

meest populair