Marvel verrast fans met nieuwe superheld in laatste aflevering van 'She-Hulk'!

Marvel verrast fans met nieuwe superheld in laatste aflevering van 'She-Hulk'!

Een ontzettend gave onthulling aan het einde van een geweldig leuke serie.

Marvel heeft in de laatste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law, die vandaag op Disney+ is verschenen, een gloednieuwe superheld geïntroduceerd. Dit personage heeft ook nog eens een hele bekende vader.


Let op! Dit artikel bevat spoilers!



In de tweede aflevering van She-Hulk was te zien hoe Bruce Banner alias de Hulk (Mark Ruffalo) met een ruimteschip vertrok naar Sakaar, de planeet waar hij jarenlang heeft doorgebracht als gladiator. De groene held had daar nog iets af te handelen.

Nu is bekend wat precies. Aan het einde van laatste aflevering van de sterk ontvangen serie heeft Jennifer Walters (Tatiana Maslany) een etentje met haar familie. Bruce duikt op. Hij blijkt niet alleen te zijn, maar een bijzonder iemand te hebben meegenomen.

Meer Hulk
Wie dan? Zijn zoon! De Hulk blijkt een (tiener)zoon te hebben en zijn naam is Skaar. Het personage is echt maar heel even in beeld te zien, maar is een echte Hulk (hoewel hij er anders uitziet dan in de stripboeken).


Bekijk de afbeelding

Deze rol wordt vertolkt door de 19-jarige Wil Deusner. Hij was eerder onder meer in de superheldenserie Stargirl van DC te zien. Aannemelijk is dat hij een grote rol zal krijgen in het Marvel Cinematic Universe.

Volgens de geruchten werkt de studio ook aan een World War Hulk-film, dus daar gaan we hem vast in terugzien!



Het volledige seizoen van She-Hulk is nu te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair