Victoria Koblenko deelt foto's in badpak als ze van de glijbaan gaat

Victoria Koblenko deelt foto's in badpak als ze van de glijbaan gaat

De blonde actrice stort het water in.

Een paar dagen geleden zagen we Victoria Koblenko nog in een nijpende BH en vandaag zien we haar van een waterglijbaan gaan. En niet zo'n beetje ook.

De actrice die we dit jaar in Ik wist het en F*ck de liefde 2 zagen, blijkt al jaren een in het oog springende verschijning. Binnenkort zien we haar in de Italiaanse romantische dramafilm Righetto. Eens kijken wat ze daar van maakt.

Van de glijbaan op Instagram
"Feliciteer me met m'n debuut van de glijbaan bij Aqua Mundo. Ja, door alle avontuurlijke reizen naar Yemen en Zanzibar hebben we Center Parcs nu pas ontdekt," schrijft Victoria op Instagram.

"Mijn moeder van de glijbaan zien gaan was wel een hoogtepuntje hoor. Sorry mam 🙊 Zelden zo gelachen en het is maar goed dat het het hele weekend regende, want zo waren we extra veroordeeld tot de sauna, open haard en bordspelletjes."

"Tranen met tuiten bij het vertrekken natuurlijk want al die huisjes zien eruit alsof de andere ouders en kinderen daarin wonen en alleen WIJ terug moeten naar huis. Of we volgend weekend hier weer naar toe kunnen🤭 Nou, had ik dit maar eerder geweten," aldus Victoria.



NieuwsFilm

meest populair