3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Licorice Pizza (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Thomas Anderson | Cast: Cooper Hoffman, Alana Haim, Bradley Cooper, e.a. | Te zien op: Prime Video
Los Angeles, 1973. Gary is een tiener die barst van de ideeën. De twintiger Alana heeft dan weer geen benul van wat ze met haar leven wil. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, is Gary op slag verliefd op haar. Ondanks hun leeftijdsverschil, gaat Alana akkoord met een date. De twee beleven vervolgens een reeks onvoorstelbare avonturen en zetten hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

Chip 'n Dale: Rescue Rangers (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Akiva Schaffer | Cast: John Mulaney, Andy Samberg, Seth Rogen, e.a. | Te zien op: Disney+
Chip en Dale waren vroeger succesvolle televisiesterren. Inmiddels zijn de eekhoorns uit elkaar gegroeid en leiden ze totaal verschillende levens. Ze worden echter weer verenigd met elkaar wanneer een van hun oude vrienden ontvoerd wordt door een schimmig figuur dat bekende tekenfilmfiguren wil gebruiken voor bootlegproducties.

Fatherhood (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Weitz | Cast: Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery, e.a. | Te zien op: Netflix
Matthew en Liz zijn in de zevende hemel na de geboorte van hun dochtertje Maddy. Een dag later gebeurt er echter iets vreselijks: Liz komt onverwachts te overlijden. Hierdoor komt Matthew alleen te staan voor het grootbrengen van Maddy. Hoewel hij twijfelt of hij dit wel aankan, gaat hij vol voor zijn nieuwe rol als ouder.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair